over deze website

Op reis met BP ABN AMRO en Kras

Zoals u in “ACTIEF” van mei 2016 hebt kunnen lezen, is BP ABN AMRO een contract aangegaan met reisorganisatie KRAS. Hierdoor kunt u gebruik maken van de volgende excursie-, reis- en kortingsmogelijkheden:

Reisarrangementen op maat (exclusief voor onze leden en partner/introducé samengesteld)

Deze reizen bestaan over het algemeen uit: vlieg- of busreis, vervoer naar het verblijfshotel, uitgebreide stadstour ter kennismaking. Er worden bezoeken gebracht aan musea en/of concert, zodat ook kunst en cultuur aan bod komen. Naast interessante excursies in steden en daarbuiten zal er ook voldoende vrije tijd zijn om er zelf op uit te trekken. De reizen zullen zoveel mogelijk met Nederlandse begeleiding worden uitgevoerd, terwijl op de bestemming ook lokale gidsen aanwezig zijn. 

Aantal deelnemers/sters: vliegreizen: minimaal: 25 – maximaal 35; busreizen: minimaal: 30 - maximaal: 42.

Excursies en evenementen: (in Nederland)

Excursies: Los van het aanbod in samenwerking met KRAS zullen we voor onze leden in Nederland aantrekkelijke dag arrangementen aanbieden. Die vinden altijd plaats met begeleiding en bestaan over het algemeen uit: samenkomst op een afgesproken locatie / ontvangst met koffie en gebak / lezing en/of bezoek aan b.v.museum, stadswandeling of tour, lunch en vrije tijd.

Minimum aantal deelnemers/sters voor excursies: ca. 25

Evenementen: Gereduceerde toegang tot concerten, musicals, shows e.d.

De reisarrangementen en excursies worden voor onze leden op maat samengesteld: gevarieerd en verzorgd. Er wordt rekening gehouden met onze leeftijden bij vervoer, accommodaties, maaltijden en programma.

Voor ACTUELE AANBIEDINGEN klikt u op “AANBIEDINGEN”